GUNNAR MICHIELSSEN CV

Op zoek naar een spreker voor je volgende teambuilding, congres of klantendag? Of wil je graag je hele afdeling of bedrijf warm maken voor een nieuwe manier van werken en communiceren?

Gunnar Michielssen is een inspirerend en enthousiast verteller.

De voorbije 15 jaar sprak Gunnar voor meer dan 35 000 professionals, marketeers, communicatiespecialisten en zaakvoerders over thema's als efficiënter e-mailen, vergadercultuur, copywriting, direct mail of schrijven voor het internet.

Ooit studeerde Gunnar af als jurist aan de KULeuven. Na een carrièrestart bij de bank van hier, koos Gunnar eindelijk voor zijn echte passie: communicatie. Hij startte een eigen copywritersbureau. Dat liep al snel van een leien dakje, want schrijven was altijd al zijn ding. Gedurende een tiental jaar bedacht Gunnar reclamecampagnes en schreef hij teksten voor de grootste Belgische organisaties.

Sinds 1999 geeft Gunnar schrijf- en communicatietrainingen in bedrijven. Van workshops copywriting tot schrijfcursussen voor helpdeskmedewerkers, van seminars over direct mail tot klachten beantwoorden via e-mail of brief... de hele waaier topics komt aan bod. Zolang het maar te maken heeft met (geschreven) communicatie.

Aanvankelijk gaf Gunnar vooral schrijftrainingen voor Kluwer Opleidingen uit Mechelen. In 2005 besliste hij om volledig op eigen kracht verder te gaan. Sindsdien boekten al bijna 1200 Nederlandse of Belgische bedrijven één of meer seminars.

Gemiddeld geeft Gunnar jaarlijks meer dan 150 schrijfopleidingen en seminars over communicatie, e-mail- en vergadercultuur. Hij is ook een veelgevraagd gastspreker voor ondermeer belangengroeperingen, op conferenties en studiedagen.

Voor Gunnar is spreken tweerichtingsverkeer. Zelfs bij grote groepen gaat hij in dialoog met zijn publiek. Humor is een ander ingrediënt van Gunnars opleidingen. Het resultaat: zinderende, meeslepende sessies waar de deelnemers nog lang over nakaarten.

Op www.gunnarmichielssen.be vindt u extra informatie en instructiefilms van Gunnar. Korte, duidelijke en toegankelijke video's met schrijftips en informatie over andere communicatietrainingen.

Wat cursisten vertellen over Gunnars opleidingen:

"Met voorsprong de beste trainer van België! 't Is grappig én het blijft hangen."

"Boeiend van de eerste tot de laatste minuut. Ik zat aan mijn stoel gekluisterd."

"Iedereen van hoog tot laag zou deze opleiding moeten volgen."

"Vlot, onderhoudend, humoristisch met veel interactie met de cursisten."

"De beste cursus die ik in lange tijd nog heb gevolgd. Geen minpunten."

"Zeer duidelijk, goed samengevat en vooral motiverend... BEDANKT!"