SCHRIJF NU IN!

Twee keer per jaar kan je een open sessie van The Meeting Watchers bijwonen. Binnenkort wordt de datum voor dit najaar vastgelegd.

Vanaf 12 deelnemers is een inhouse of incompanytraining voordeliger. Bovendien gaat gunnar tijdens een inhouse-sessie dieper in op concrete problemen die bestaan binnen de teams of afdelingen van de aanwezigen.

Wie zich vrijblijvend voor-inschrijft verplicht zich tot niets, maar krijgt wel automatisch vroegboekkorting bij eventuele inschrijving. Je betaalt dan slechts € 199 pp (excl. btw) in plaats van € 249. Past de datum niet, dan ontvang je vanzelfsprekend geen factuur.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KMO-PORTEFEUILLE: tot 40% subsidies van de Vlaamse Overheid

Momenteel loopt onze basisaudit om geregistreerd te worden als dienstverlener voor de kmo-portefeuille. Het vel van de beer kan je pas verkopen als hij geschoten is, maar we maken ons sterk dat we aan alle voorwaarden zullen voldoen voor registratie. We werken met Brand Compliance, een professioneel bureau dat kort op de bal speelt. Daarom hopen we oktober rond te zijn met de procedure. Geef bij je registratie aan dat u in aanmerking komt voor de kmo-portefeuille, en wij houden je op de hoogte van de stand van zaken.

Klik hier voor meer informatie over de kmo-portefeuille.

P.S. Mocht onze registratie niet tijdig rond zijn, dan behoud je het recht je inschrijving te herroepen.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Elke deelnemer krijgt GRATIS

  • het inspirerende seminar
  • geplastificeerd tipkaartje voor op je bureau
  • posters om de collega's te sensibiliseren
  • Too-Late deurhangers, zodat iedereen altijd op tijd komt
Elk seminar start om 9.00 uur en eindigt om 12.00 uur. 

 

Voor welke sessie schrijft u zich in: *
Voornaam:
Naam: *
Functie: *
Organisatie: *
Straat: *
Nummer: *
Postcode: *
Gemeente: *
Land: *
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Btw:
Factuur ter attentie van:
Hoeveel deelnemers schrijft u in totaal in (uzelf inbegrepen)? *
Vermeld hier uw reservatiecode (indien relevant):